Aydın’da Potanın Yıldızları kupalarını aldı

Aydın’da Potanın Yıldızları kupalarını aldı

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Basketbol Yıldız Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Basketbol Yıldız Kız - Erkek İl Birinciliği müsabakaları 23 Şubat 2015 tarihinde Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarla son buldu. 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Basketbol Yıldız Kız İl Birinciliği turnuvaları 16 Şubat 2015 tarihinde, Yıldız Erkek İl Birinciliği turnuvaları 09 Ocak 2015 tarihinde başlayıp 23 Şubat 2015 tarihinde son buldu. Turnuvalara erkekler kategorisinde 13, kızlar kategorisinde 4 takım olmak üzere 17 takım katıldı.

Yıldız Kızlar kategorisinde Osman Yozgatlı Orta Okulu birinci, İsabeyli Orta Okulu ikinci, Acarlar 60.Yıl Orta Okulu üçüncü ve Ortaklar Kurtuluş Orta Okulu da dördüncü oldu. Yıldız Erkekler kategorisinde ise birinciliği Özel Başak Orta Okulu, ikinciliği Nazilli Özel Aydın Orta Okulu, üçüncülüğü Kuşadası Nermin Metin Akar Orta Okulu ve dördüncülüğü de Söke Ali Rıza Efendi Orta Okulu elde etti.

Dereceye giren takımlara kupa ve başarı belgesi, sporculara da madalya takdim edildi. Yıldız Kızlar kategorisinde 1’inci olan Osman Yozgatlı Orta Okulu, 2’nci olan İsabeyli Orta Okulu ve Yıldız Erkekler kategorisinde 1’nci olan Özel Başak Orta Okulu Türkiye grup müsabakalarında Aydın’ı temsilen katılmaya hak kazandı.

Aydın’da Potanın Yıldızları kupalarını aldı

Aydın’da Potanın Yıldızları kupalarını aldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.