Aydın'da şafak operasyonu

Aydın'da şafak operasyonu

Çine Belediyesi Zabıta Amirliği gece yarısı ilçede faaliyet gösteren ekmek fırınlarını denetledi. Denetlemelerde hijyen ve diğer kural ihlali gerçekleştiren fırınlara uyarı cezası verildi.

Çine’de faaliyet gösteren ekmek fırınları sabah saat 04:00’da Çine Belediye Zabıta Amirliği ekipleri ve belediye gıda mühendisi tarafından sağlık ve hijyen kuralları açısından denetlendi. Yapılan denetimlerde fırınların genel hijyen kuralları, ekmek gramajı, un ve katkı maddeleri ile sağlık konularına uyup uymadıklarını incelendi. Denetimlerde gereken şartlara uymayan esnaflara uyarı cezası verildi, tekrarı halinde ve eksikliklerini gidermedikleri takdirde gerekli cezai işlem uygulanacağı konularında bilgilendirmeler yapıldı.

"TÜM HIZIYLA SÜRECEK"

Zabıta Amirliğince yapılan denetleme ile ilgili basın açıklamasında, “Çine Belediyesi olarak halkımızın sağlığı için bu denetimleri sıkılaştıracağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenilir gıdalar tüketebilmesi için çalışmalarımız devam edecektir. Sadece fırınların denetimi değil, halkımızı ilgilendiren ve sorumluluk alanımıza giren tüm konularda denetim ve çalışmalarımız tüm hızıyla sürecektir” ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.