Aydın'da sağanak yağış

Aydın'da sağanak yağış

Çine'de 10 dakika etkili olan şiddetli yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sokaklar ırmakları aratmaz iken ilçe 3 saatliğine karanlığa gömüldü.

Çine'de dün akşamüzeri aniden bastıran şiddetli yağmur 10 dakika etkili olurken, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur ile ırmağa dönüşen sokaklardan akan yağmur suyu ile sürüklenen çöpler rögar kapaklarını tıkadı. Yağmur suları sokak ve caddelerde birikti. Gölete dönüşen sokaklarda bazı vatandaşlar rögar kapaklarını kendi çabaları ile açmaya çalıştı. Şiddetli yağmur ile birlikte ilçe merkezi ve bir çok yerleşim yerinde elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik yaklaşık 3 saat boyunca gelmedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Yağmurun etkisinin azaltması ile birlikte Çine Belediyesi ve ASKİ ekipleri hummalı bir şekilde sorunları gidermek için çalışma başlattı. Tıkanan rögarlar açıldı. Esnafın gölgelikleri yerlerine takıldı. Çöpler toplandı, çamurlu su yıkama aracı ile giderildi. Ayrıca rögarlarda sinek ile mücadele kapsamında ilaçlama da gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Şiddetli yağmur sonrası ASKİ ve belediyemiz başkanımız Enver Salih Dinçer'in talimatı ile çalışma başlattı. Tıkanan rögarlar, temizlendi. İlaçlama çalışması yapıldı. Şuan ekiplerimiz hala çalışmalarını sürdürmekte. Gerekli yerlere gereken müdahaleler yapılacak" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.