Aydın'da sağlık sektörüne dev kadro

Aydın'da sağlık sektörüne dev kadro

Taşeron işçilerin merakla beklediği listeler açıklanmaya başlandı. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nün yayımladığı listeye göre çeşitli iş kollarındaki 753 işçinin başvurusu reddedildi, 2 bin 154 işçinin başvurusu kabul edildi.

Taşeron işçiler, kadrolu pozisyonda çalışabilmek için geçtiğimiz haftalarda başvurularını tamamladı ve yapılacak taşeron sınavı için bekleyişe geçti. Taşeron kadro başvuru sonuçlarını gösteren kesin listeler 24 Şubat-2 Mart 2018 tarihleri arasında askıya çıkacak, ardından sınav yapılacak. Ancak bazı kurumlar başvuru sonuçlarını açıklamaya başladı. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü de listeleri yayımladı. İl Müdürlüğü duyuru ilanını “Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ve Bağlı Sağlık Tesisleri Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alımı Personelinin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçiş Başvuru Sonuçları” başlığı ile yaptı.

İlanda sınava girmeye hak kazanan ve kazanamayanların listesi yayımlandı ve 1 Ocak 2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan usul ve esasların 10'uncu maddesinde belirtilen "İnceleme neticesinde şartları taşıdığı ve taşımadığı tespit edilenlerin isimleri, çalıştıkları teşkilat ve/veya birimin de belirtilmesi suretiyle müracaat ettikleri birimlerce/idarece ilan (internet veya kurumca belirlenecek şekilde) edilir ve bunlar yükleniciye bildirilir. Bu şekilde yapılan ilan tebliğ yerine geçer. Başvuru sahiplerine ayrıca tebligat yapılmaz." hükmü uyarınca ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır” denildi.

753 RET 2 BİN 154 KABUL

Yayımlanan listeye göre çeşitli iş kollarındaki 753 işçinin başvurusu reddedildi, 2 bin 154 işçinin başvurusu ise kabul edildi.

İTİRAZLAR İÇİN SÜRE: 3 GÜN

Tespit komisyonlarının aldığı karara, hatalı değerlendirme yapıldığını düşünen işçiler itiraz edebilecek. Bu itirazların, başvurunun reddine ilişkin ilanın ardından en geç 3 gün içinde yazılı ve gerekçeli yapılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.