Aydın'da sıkı denetim

Aydın'da sıkı denetim

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün de içlerinde bulunduğu ekip, alkollü mekanları denetledi. Denetimler sonunda bazı iş yerlerine cezai işlem yapıldı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Efeler İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, Efeler İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Efeler Polis Merkezi Amirliği’nin içerisinde bulunduğu 6 kurumun 14 kişiden oluşan yetkilileri tarafından, Efeler'de bulunan alkollü mekanlar denetlendi.

Ekip 4 gün boyunca alkollü mekanları tek tek dolaşarak kontrollerini gerçekleştirdi. 72 iş yerinin denetlenmesinde, 15 iş yerine usule aykırı işletmecilikten dolayı cezai işlem uygulandı.

İlçe halkının huzuru için diğer kurumlarla koordineli çalışmalarının süreceğini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Geçtiğimiz günlerde il ve ilçedeki yetkili kamu kurum ve kuruluşları olarak ortaklaşa denetimler gerçekleştirdik. Denetimlerde, her kurum kendi sorumluluğundaki konularda kontrolleri sağladı. İlçe halkımızın huzuru ve güveni için bu tür denetimlerimiz belirli periyotlarla devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.