Aydın'da silahlar konuştu:1 yaralı

Aydın'da silahlar konuştu:1 yaralı

İncirliova Koçarlı Karayolu üzerinde kimliği tespit edilemeyen kişiler, içerisinde Uğur Çağlan (26) ve Erdoğan Kaya’nın (30) bulunduğu 21 AAF 71 plakalı otomobili durdurarak taradı.

Olay saat 18.00 sıralarında İncirliova Koçarlı Karayolu kavşağı yakınında meydana geldi. İddiaya göre Uğur Çağlan İzmir’den kiraladığı 21 AAF 71 plaka otomobille yanındaki Erdoğan Kaya ile birlikte Koçarlı yönünden İncirliova’ya doğru seyir halindeyken, arkasından gelen plakası henüz belirlenemeyen otomobil tarafından durduruldu. İki kişi oldukları öğrenilen otomobildekilerden birisi inerek belindeki tabancayla Uğur Çağlan’ın kullandığı otomobile 4 el ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar Çağlan’ın bacağından ve kasığından yaraladı. Yaralanan Çağlan otomobilin direksiyon hâkimiyetini kaybedince otomobil yol kenarındaki şarampole yuvarlandı. Otomobili tabancayla tarayan kişiler olay yerinden kaçtı.

AĞIR YARALI

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ambülans ağır yaralı olan Uğur Çağlan’ı Aydın Devlet Hastanesine kaldırdı. Çağlan’ın yoğun bakımda olduğu durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Yaralı Çağlan’ın yanında bulunan Erdoğan Kaya ise otomobilden yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreyi kontrol altına alırken, olay yeri inceleme ekipleri asfaltta 4 adet boş kovan ve bir adet cep telefonu buldu. Kaçan kişilerin yakalanması için İncirliova polisi geniş çaplı araştırma başlattı.

Olaydan sonra yaralı Çağlan’ın yakınları emniyete akın ederken, otomobil ise çekiciyle emniyetin otoparkına kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.