Aydın'da şok intihar

Aydın'da şok intihar

Efeler’de işe gidiyorum diyerek evinden çıkan muhasebeci evinin bodrumunda kendini asarak intihar etti.

Olay, Efeler Mahallesi 2263 Sokak 135 numara A blokta 09.00 sıralarında meydana geldi.

Efeler’de bir otomotiv firmasında muhasebeci olarak çalışan Erhan Korkmaz, sabah işe gideceğini söyleyerek evinden çıktı. Korkmaz’ın ardından bir süre sonra dışarı çıkan ailesi Erhan Korkmaz’ın otomobilinin evlerinin önünde park halinde olduğunu fark etti. Telefonlarına cevap vermeyen Korkmaz’ın ailesi başına bir şey gelebileceği şüphesiyle hastaneleri kontrol etti. Daha sonra evlerine dönen aile evlerinin bodrum katına indi. Ailesi Erhan Korkmaz’ı asılı halde buldu. Ailenin feryadına koşan komşuları, durumu polise ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erhan Korkmaz’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayı duyan Korkmaz’ın iş arkadaşları ve yakınları evine akın etti.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, intihar ettiği belirlenen Erhan Korkmaz’ın cesedi, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Erhan Korkmaz’ın cenazesi evden çıkarılırken yakınları gözyaşlarına boğuldu. 3 çocuk babası olan Korkmaz’ın intihar nedeni hakkında soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum