Aydın'da şok intihar

Aydın'da şok intihar

Aydın Didim’de hastaneden emekli laboratuar teknisyeni 2 çocuk babası Atilla Karalök (53), bunalıma girip evinde kendini hortumla asarak yaşamına son verdi.

Olay, Efeler Mahallesi Zeybek Caddesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. 8 yıl önce eşinden boşanan ve yaklaşık 5 ay önce Didim Devlet Hastanesi’nden laboratuar teknisyeni olarak emekliye ayrılan 2 çocuk babası Karalök, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girerek kendini hortumla astı.

Karalök'ün intihar etmeden önce kendisine ait sosyal medya hesabından “Hakkınızı helal edin, çocuklarıma iyi bakın” diye yazdığı öğrenilirken, Karalök’ü bu paylaşımının ardından telefonla arayan, fakat kendisine ulaşamayan arkadaşları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Çilingir yardımıyla Karalök’ün evine giren polis ekipleri, Karalök’ü hortumla asılı halde buldu. Sağlık ekipleri, Karalök’ün yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay yerindeki incelemenin ardından Karalök’ün cenazesi önce Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.