Aydın'da suç makinesi yakalandı!

Aydın'da suç makinesi yakalandı!

Bir evde çeşitli suçlardan araması bulunan suç makinesi, 2. kattan atlayarak kaçmaya çalışmasına rağmen jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Timlerince icra edilen Huzur ve Güven uygulaması kapsamında, Denizli Trafik Tescil Amirliğine kayıtlı çalıntı bir motosiklet, Davutlar Mahallesi’nde bir eve giriş yaptığı jandarma ekiplerince tespit edildi. Motosikleti kullanan hırsızlık zanlısının Kuşadası 1.Ağır Ceza Mahkemesince hırsızlıktan, Aydın 2.Ağır Ceza Mahkemesince de terör propagandası yapmaktan ve Kuşadası İnfaz Bürosu tarafından bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan arama kaydının bulunan S.E. isimli zanlı olduğu belirlendi. Evin etrafını saran jandarma ekiplerinin başlattığı operasyonda, 2. katta bulunan evin arka balkonundan bir av tüfeğiyle birlikte atlayan zanlı S.E., ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Jandarma tarafından gözaltına alınan suç makinesinin üzerinde av tüfeği ile birlikte 5 adet dolu fişek ile 1 adet yaklaşık 27 santim uzunluğunda bıçak ve 3 gram kubar esrar ele geçirildi. Hırsızlık, kasten yaralamaya teşebbüş, görevli memura silahla direnme, uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından ayrı ayrı tahkikat yapıldı. Suç makinesi zanlı S.E., sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevine gönderildi.

Jandarma tarafından yapılan açıklamada, “Suç makinesi olan ve vatandaşların huzur ve güvenliğini tehlikeye düşüren şüpheliler ile ‘Güvenliğiniz Görevimizdir’ anlayışı ile mücadeleye devam edecektir” denildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.