Aydın'da şüpheli ölüm!

Aydın'da şüpheli ölüm!

Ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu, Efeler Serçeköy Mahallesi'ndeki evinden dün çıkan ve bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Veysel Albaş’ın cesedi bulundu.

Serçeköy Mahallesi'ndeki evlerinden dün öğleden sonra çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Veysel Albaş, mahalleli tarafından sabaha kadar fenerlerle arandı. Emniyet güçlerine de kayıp ihbarında bulunuldu. Mahalle bekçisinin sabah 08.30 sularında hareketsiz vaziyette bulduğu Veysel Albaş'ın ailesine, sağlık ekiplerine ve jandarmaya bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Albaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yanında pompalı tüfek bulunan Albaş'ın intihar ettiği düşünülürken Albaş, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Morgu'nda otopsiye alındı.

Albaş'ın Türkay ve Turan Albaş çiftinin tek erkek çocuğu olduğu öğrenilirken, baba Turan Albaş'ın mesleği gereği Rize'de çalıştığı öğrenildi. Eşi ve kızının verdiği acı haberle yıkılan gurbette yaşayan baba Albaş'ın Aydın'a dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.