‘AYDIN’DA TABELAYI DEĞİŞTİRECEĞİZ’

‘AYDIN’DA TABELAYI DEĞİŞTİRECEĞİZ’

AK Parti Aydın Milletvekili Aday adayı Abdurrahman Öz, “Aydın siyasetinde yerleşmeye başlayan sol zihniyetin egemen olduğu algısını değiştirmeye talibim. Bu algı sağ siyasetin bir türlü toparlanamamasından kaynaklanmaktadır” dedi.

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu tarafından yaklaşık 3 ay önce AK Parti Hukuk İşleri Koordinatörlüğüne getirilen Avukat Abdurrahman Öz, AK Parti’den Aydın Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Nazilli’de bulunan Halikarnas Kahvaltı Salonu’nda gazetecilerle bir araya gelen Abdurrahman Öz, “Aydın siyasetinde yerleşmeye başlayan sol zihniyetin egemen olduğu algısını değiştirmeye talibim. Bu algı sağ siyasetin bir türlü toparlanamamasından kaynaklanmaktadır. Seçmende oluşan kafa karışıklığını gidermek bizim görevimizdir. Biz bu göreve talibiz. İlimize yapılacakların ve kazandırılan hizmetlerin, eksiksiz anlatılması gerekmektedir. Biz bunu yaparken insanımızın gönül teline dokunarak yapmak istiyoruz. Aydın bunu hak etmektedir. Biz kendimizi iyi anlatacağız. Bu memlekette AK Parti İktidarı’nın nimetlerinin ortaya çıkmasını sağlayacağız” dedi.

haberin-videosu-125.gif

ÖZ: KİMSE KİMSEYE GİT ADAY OL DEMEZ

AK Parti Genel Merkezi’nin, aday olmasıyla ilişkilendirilmesinin yanlış olduğunu ifade eden Öz, “Biz geçen seçimlerde de çalıştık, şimdi de çalışıyoruz. Bize derlerse ki burada duracaksın biz dururuz. Çünkü biz bu davanın, bu camianın yetiştirdiği bir insanız. Milletvekili aday adayı olmak benim kişisel tercihimdir. Ben Ankara’da yaşayan, bu camianın içerisinde yer alan birisiyim. Kimse kimseye git aday ol demez. Bu partinin yönetiminin de, büyüklerinin de böyle bir şey söyleyeceğini düşünmüyorum. Bu partide tek bir kişinin adaylığı bellidir. O da Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’dur. Siyasette garanti diye bir şey olmaz” diye konuştu.

• ‘DÖNÜP KENDİMİZİ SORGULAMAMIZ GEREKİR’

AK Parti’nin Aydın’da ki çalışmalarına değinen Abdurrahman Öz, “Ben dahil 53-54 aday adayı mevcut. Bu kadar adayın çıkması değişim talebi olarak değerlendirilmelidir. Bu memlekette bu kadar hizmet etmemize rağmen, CHP hala birinci partiyse, bu hizmetleri halkımıza anlatamamışız demektir. Milletvekillerimizde, eski il yönetimimizde, yeni yönetimimizde, ilçe yönetimlerimizde çalışmalarına rağmen istenen sonucu alamamışsak dönüp kendimizi sorgulamamız gerekir” ifadelerini kullandı.

2302abdurrahmanoz2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum