Aydın'da trafo kapakları açık vaziyette suyun içerisinde!

Aydın'da trafo kapakları açık vaziyette suyun içerisinde!

Efeler ASTİS’te, Elektrik Dağıtım Şirketi’ne ait trafonun kapakları açık vaziyette suyun içerisinde kalması, çevredeki esnafın kabusu haline geldi. Esnaf, ‘Bir cana mal olmadan bu sorun giderilmeyecek mi?’ diyerek, duruma tepki gösterdi.

ASTİS Sanayi Sitesi 769 Sokak’ta bulunan AYDEM’e ait elektrik trafosunun biriken yağmur sularının içerisinde kalması, korku ve paniğe neden oluyor. Sokak esnafları, durumu yetkililere bildirmelerine rağmen kimsenin ilgilenmemesine isyan etti.

Sokak’ta bulunan bir işletmede çalışan Bahattin Giriş, her yağmur yağdığında trafonun 10-15 santimlik bölümünün su içerisinde kaldığını ifade etti. Sorunun giderilmesi için bir yıldır AYDEM’e ve belediyelere iletmelerine rağmen ilgilenilmediğini söyleyen Giriş, “Elektrik dağıtım şirketi bizlerden fatura bedeli içerisinde, birçok hizmet bedelinin ücretini alıyor. Bu alınan ücretlerin karşılığı bu mudur? Bizim hayatımız burada tehlike altında ve bu sorunun giderilmesini istiyoruz” dedi.

Sanayi sitesinde tarım aletleri imalatı yaptığını söyleyen Erol Aracı, trafonun tehlike saçtığını defalarca aramalarına rağmen ilgilenilmediği belirterek, “Bu sorunun giderilmesi için defalarca yetkililere aradım. Hatta, ‘mesleğim gereği bu panonun altına sehpa hazırlayayım, siz sadece altına koyabilirsiniz’ dedim. Yine de AYDEM tarafından sorunumuza ilgilenen olmadı. Bizim burada hayatımız tehlike altında, bir cana mal olmadan bu sorun giderilmeyecek mi?" diye sitem etti.

91ac89aa0688e863115791313426034a.jpg08a6f6816bb44ef143333dae6606a768.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.