Aydın'da traktör kazalarının ardı kesilmiyor!

Aydın'da traktör kazalarının ardı kesilmiyor!

İncirliova’nın Erbeyli Mahallesi’ndeki tarlasında çalışan 55 yaşındaki Turgut Tosun, devrilen traktörün altında kalarak can verdi.

Tosun'un, Cılımbız Çayı kenarında bulunan tarlasını, taşkınlardan korumak için önlem almaya çalışırken öldüğü açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Erbeyli Mahallesi’ndeki Cılımbız Çayı kıyısındaki tarlada meydana geldi. 03 AZ 095 plakalı traktörü ile kendisine ait arazide çalışmaya giden Turgut Tosun (55), kullandığı traktörün devrilmesine engel olamadı. Aracın altında kalan Tosun, olay yerinde can verdi. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Aydın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırılan Tosun’un cenazesi, il dışında olan çocukları geldikten sonra toprağa verilecek. Jandarma, evli ve 3 çocuk babası Turgut Tosun’un ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili soruşturma başlattı.

ÖNLEMEK İSTEMİŞ

Merhum Turgut Tosun'un, tarlasını Cılımbız Çayı taşkınlarından korumak için traktörüyle set yaparken hayatını kaybettiğini belirten yakınları, ''Çay kenarındaki tarla sık sık su altında kalıyordu. Tosun, bu yıl da aynı sıkıntıyı yaşamamak için tarlada önlem almaya çalışıyordu'' dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.