Aydın’da uyuşturucu satıcılarına büyük darbe

Aydın’da uyuşturucu satıcılarına büyük darbe

Aydın Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okul önlerinde uyuşturucu satan 38 kişi ile İncirliova’da 1, Didim’de ise 2’si kadın 8 kişi olmak üzere toplam 47 kişiyi yakaladı.

 Mahkemeye sevk edilen 39 kişiden 12’si tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık bir aylık teknik ve fiziki takibin ardından İncirliova ve Didim ilçeleri ile kent merkezindeki okul önlerinde yaptıkları çalışmalarda, uyuşturucu satıcısı olduğu tespit edilen 47 kişiyi yakaladı. İncirliova İlçesi’nde K.A.Ç’nin evinde yapılan aramada, 8 kilo 200 gram esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen K.A.Ç, tutuklandı.

DİDİM’DE 8 KİŞİ YAKALANDI

Didim’de yapılan çalışmalarda ise 2’si kadın 8 kişi uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. Yakalanan S.T, K.A, Z.S, O.Ö, H.A, Z.D, D.T. ve H.T’nin yapılan üst aramalarında, 73,79 gram esrar, 36,12 gram sentetik konnobinoid (Bonzai), 3 adet ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 kişinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. Didim’de ayrıca uyuşturucu kullandığı belirlenen 12 kişi hakkında da işlem yapıldı.

OKUL ÖNLERİNDE TEMİZLİK YAPILDI

Narkotim ekipleri ayrıca, Aydın kent merkezindeki, okul ve öğrenci yurtları çevresinde farklı tarihlerde toplam 31 ayrı operasyon yaptı. Operasyonlarda, 38 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ev üst aramalarında toplam 2 kilo 220 gram esrar, bin 371 adet ecstasy hap, 78,94 gram metamfetamin maddesi, 58,07 gram sentetik konnobinoid (Bonzai), 144 kök Hint keneviri ele geçirildi. Mahkemeye sevk edilen 38 şüpheliden 11’i tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.