Aydın'da uyuşturucu taciri suçüstü yakalandı

Aydın'da uyuşturucu taciri suçüstü yakalandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Germencik’te operasyon düzenledi. Operasyonda 18 yaşından küçük çocuğa uyuşturucu satmaya çalışan bir kişi yakalandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Ortaklar Mahallesi’nde şüphelendikleri 09 L 7231 plakalı aracı durdurmak istedi. Polislerin ‘dur’ ihtarına uymayan araç ve içindekiler kaçmaya başladı. Şüpheli araç ve içindekiler Mursallı Mahallesi’nde kovalamaca sonucu durduruldu. Şüpheliler S.E. ve yaşı küçük M.E.K., polis tarafından yakalandı. S.E’nin araçtan kaçarken uyuşturucu tartmada kullanıldığı değerlendiren hassas terazi attığı belirlendi. Polisin yaptığı aramada hassas terazi ele geçirildi. Ayrıca şüpheli S.E’nin aracında yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve 9 adet 7.65 mm dolu tabanca fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki ifadelerinde S.E’nin yaşı küçük M.E.K’ye uyuşturucu sattığı tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan iki şüpheli Germencik Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.