Aydın'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Aydın'da uyuşturucu tacirlerine geçit yok

Aydın'da uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan Narkotik polisleri, uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen biri kadın 4 kişiyi, 220 gram metamfetamin adi verilen uyuşturucu madde ile birlikte gözaltına aldı.

Zanlıların ev ve üzerlerinde yapılan aramada bir adet tabanca ve kredi kartı dolandırıcılığında kullanılmak üzere kart okuyucu, kart kalıbı ve hassas terazi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen biri kadın 4 kişi tutuklandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen operasyon kapsamında İncirliova ve Efeler ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen biri kadın 4 kişi 220 gram metamfetamin adi verilen uyuşturucu ile birlikte yakalandı. Soruşturmayı derinleştiren Narkotik polisi, zanlılar A.G., M.T., F.U., E.Ö.'nün ev ve üzerlerinde yaptığı aramada 29 adet fişeklenerek satışa hazır hale getirilmiş metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirdi.

KREDİ KARTI DOLANDIRICILIĞINDA KULLANILACAK MALZEME ELE GEÇİRİLDİ

Zanlılardan Mesut Tunç 'un evinde yapılan aramada ayrıca 1 adet tabanca, 2 adet kart okuyucu kalıbı, 11 adet kart giriş yuvası, banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması ile ilgili 1 adet hassas terazi ve çok sayıda materyal ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar A.G., M.T., F.U. ve E.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.