AYDIN'DA VAHŞET!

AYDIN'DA VAHŞET!

Aydın, akıllara durgunluk veren bir olaya sahne oldu. Efeler İlçesi’nde yaşayan Erkan T.(34) bir süre ilişki yaşadığı ve bir çocuk sahibi olduğu Mahiye H.'nin (36) kocası Cemil H.'yi (61) başından silahla vurdu.

Öfkesi dinmeyen adam bununla da yetinmeyip bir de yerde yatan adamın üstünden arabayla geçti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Cemil H.'nin hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Olay, Ata Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı ile 620'nci sokağın kesiştiği noktada akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre Cemil H. ile evli olan Mahiye H., 2 yıl kadar Erkan T. ile dost hayatı yaşadı. Bu ilişkiden bir de çocukları oldu. Mahiye H., daha sonra bu ilişkiyi sonlandırarak nikahlı olduğu Cemil H. ile evliliğini sürdürdü. Birkaç gün önce Erkan T. çocuğunu görmek istedi. Bu konu yüzünden Mahiye H. ile tartıştı. Erkan T., bugün akşam saatlerinde Cemil H. İle karşılaştı. Cemil H.’nin seyyar satıcılık yaptığı araçtan indirerek silahla kafasından vurdu. Cemil H. Kanlar içinde yere yığıldı. Öfkesi dinmeyen Erkan T. arabasına bindi ve yerde yatan Cemil H.'nin üstünden geçti. 

Görenler tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cemil H.'nin hayati tehlikesi sürdüğü öğrenilirken, olay yerinden kaçan şüpheli Erkan T. ise Serçeköy Mahallesi'nde yakalandı.

whatsapp-image-2017-05-19-at-23.32.19.jpeg

whatsapp-image-2017-05-19-at-23.32.24.jpeg

whatsapp-image-2017-05-19-at-23.32.32.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.