Aydın’da Voleybol Genç Kızlar İl Birincisi belli oldu

Aydın’da Voleybol Genç Kızlar İl Birincisi belli oldu

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Voleybol Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı Okullar arası Voleybol Genç Kızlar B Kategorisi İl Birinciliği müsabakaları bugün Adnan Menderes Anadolu Lisesi ile Özel Söke Ege Anadolu Lisesi arasında Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maç ile son buldu. 12 Kasım 2014 - 21 Ocak 2015 tarihleri arasında 50 okul takımının katıldığı Okullar Arası Voleybol Genç Kızlar B Kategorisi İl Birinciliği turnuvasında Özel Kavaklı Anadolu Lisesi birinci, Adnan Menderes Anadolu Lisesi ikinci, Nazilli Nahit Menteşe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Özel Söke Ege Anadolu Lisesi de dördüncü oldu.

Derece elde eden ilk dört takıma Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kupa, madalya ve başarı belgesi takdim edildi. Sporcuların ve takımların ödüllerini Spor Şube Müdürü Selami Balkan, Okul Sporları İl Temsilcisi Ayhan Afşar, Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tankut, Okul Sporlarından Mehmet Karadeniz ve Yaşar Karagöz takdim etti. Turnuvada 1’inci olan Özel Kavaklı Anadolu Lisesi ile 2’nci olan Adnan Menderes Anadolu Lisesi Aydın’ı temsilen Türkiye Grup Müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.