Aydın'da yaşadığı evden 4 kamyon çöp çıktı

Aydın'da yaşadığı evden 4 kamyon çöp çıktı

Aydın’ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 'Arnavut' lakaplı 58 yaşındaki Suat Cevizhelvacı'nın evinden 4 kamyon ve bir traktör dolusu çöp çıkarıldı.

Polis ve zabıtanın birlikte gerçekleştirdiği operasyonla boşaltılan evdeki hurdaların sahibi Cevizhelvacı, ''Çöplerin içindeki plastikleri geri dönüşümle ekonomiye kazandıracak ve paraya çevirecektim'' diye açıklama yapınca, zabıta yetkilileri, plastiklerin satışına ve paranın kendisine verilmesine yardımcı olacaklarını, ancak evi boşaltmaları gerektiğini bildirdiler.

KOMŞULARI ŞİKAYET ETTİ

Olay İncirliova Zafer Mahallesi Hükumet Caddesi'ndeki bir evde gelişti. Çevreye yayılan kokudan rahatsız olan vatandaşlar, belediyeye başvurdu. İncirliova Belediyesi ekipleri de polisle birlikte kapısını açtıkları eve girdi ve çöpleri boşaltılmaya başladı. Evden bir traktör ve dört kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Bu sırada binaya gelen Suat Cevizhelvacı, çöp konteynerlerinden topladığı atıkların içinde plastik olduğunu, bunları satıp para kazanacağını belirterek, ''Bir buçuk ayda bu hurdaları topladım. Üç tekerlekli arabam var. Onunla topluyorum. Komşularım el arabasını evin önüne koymaya izin vermeyince ben de hurdaları içeride biriktirdim. Yaza doğru satarak paraya çevirecektim” dedi. Belediye ekipleri, çöplerin içerisine serdiği yatakta yatan Cevizhelvacı’nın hurdalarının satışına yardımcı olacaklarını ve parayı kendisine ulaştıracaklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.