Aydın'da zehir tacirleri bunu da yaptı

Aydın'da zehir tacirleri bunu da yaptı

Aydın Efeler'de jandarma ekipleri boyları 1,5 metreye ulaşan 736 kök yaş hint keneviri ve 15 kök kurutulmuş kenevir ele geçirdi. Kenevirleri ektikleri belirlenen A.C. ve E.D. ormanın içine kurdukları kamp çadırında suçüstü yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı asayiş timlerince, Efeler ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesinde uyuşturucu madde ve yasa dışı ekimlerin tespiti amacıyla yapılan arazi aramasında ormanlık alan içerisinde boyları 1-1,5 metre arasında değişen 736 kök yaş hint keneviri ve 15 kök kurutulmuş kenevir ele geçirdi. Jandarma ekipleri tarafından bulundukları yerden sökülen 1,5 metrelik kenevir bitkileri, imha edilmek üzere Efeler İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

ADAM ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN SABIKALARI VARMIŞ

Ele geçirilen kenevir bitkilerinden piyasa değeri 150 bin lira olan 30 kilogram esrar maddesi elde edileceği ifade edildi. Gözaltındaki şüpheli A.C. ve E.D., ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi. Şüphelilerin ormanın içine kamp kurdukları ve çadırda yatıp kalktıkları belirlendi.Şüphelilere çadır etrafındaki saksılarda da kenevir ekildiği görüldü.

Ayrıca suçüstü yakalanan A.C. ve E.D.’nin adam öldürmeye teşebbüs suçundan sabıkları olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.