Aydın'daki otelde şüpheli ölüm

Aydın'daki otelde şüpheli ölüm

Kuşadası'nda 31 yaşında bir çocuk annesi olan Safiye Kaya, bulunduğu otelin üçüncü katındaki odasının balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis olayın intihar mı yoksa düşerek mi olduğunu bulmak için çalışmalara başladı.

Olay, Kuşadası Camiatik Mahallesi Kahramanlar Caddesi'nde bir otelin üçüncü katında bugün saat 02.45 sıralarında meydana geldi. Bir çocuk annesi Safiye Kaya (31) saat 11.00 sıralarında konakladığı otele gelerek odasına çekildi. Saat 01.30 sıralarında çorba içmek için dışarı çıktıktan sonra odasına geri dönen Safiye Kaya, saat 02.45 sıralarında balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Kadının düştüğünü gören vatandaşların resepsiyon görevlisine haber vermesiyle Kaya, olay yerine çağrılan ambulansla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aydın'ın Köşk ilçesinde yaşadığı, eşinden boşandığı ve bir çocuk annesi olduğu belirlenen 31 yaşındaki Safiye Kaya'nın cenazesi, ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yaklaşık 40 gündür aynı otelde konaklayan Kaya'yı tanıyanlar, intihar edecek bir kişi olmadığını, odasında sigara içmediği için sigara içmek için balkona çıktığını ve bu esnada düşmüş olabileceğini ifade ettiler.

 

Kaynak: denge

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.