Aydın'dan rezil görüntüler

Aydın'dan rezil görüntüler

Didim’de bir köpeğin jeepin arkasına zincirle bağlanarak yolda götürülmesi görüntülerinin sosyal medyada yayınlanması tepki çekti. Araç ve sürücüsünün bulunması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Didim’in Çamlık Mahallesi’ndeki ara sokaklarında bir kişinin jeepe bağladığı köpeği koşturması, bölgede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bu görüntü, birçok sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Paylaşılan görüntü kısa sürede binlerce kez görüntülenirken, yüzlerce yorum aldı. Görüntüye yorum yapanlar köpeği bu şekilde götüren kişinin cezalandırılmasını istedi.

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Görüntüleri Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de gönderen vatandaşlar, köpeğin bağlandığı aracın sürücüsüyle ilgili şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri araç sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

“HAYVANA O EZİYETİ YAPAMAZSINIZ”

Görüntülerde ise jeepin arkasına bir zincirle bağlı köpek görülürken, görüntüyü çeken bir kadın aracın yanına yaklaşarak sürücüye “Hayvan ter içerisinde kalmış. Hiçbir yerde bu sıcakta koşturmayın hayvanı. Hayvana o eziyeti yapamazsınız” diye sesleniyor. Köpeğin bağlı olduğu jeepin sürücüsü ise aracından inerek önce köpeği jeepin kasasına alıyor, ardından ise kendisine tepki gösteren kadına “Sanane, git başımdan. Sen kimsin, çek git buradan” diyerek ve tekrar aracına binerek uzaklaştığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.