Aydın'ı kahreden ölüm

Aydın'ı kahreden ölüm

Aydın’da yakalandığı amansız hastalığa açlık orucuyla savaş açan 44 yaşındaki 3 çocuk annesi Banu Mısırlıoğlu, yaşam mücadelesini kaybetti. Kişisel gelişim ve hipnoz uzmanı Mısırlıoğlu, ardında gözü yaşlı sevenlerini ve 11 aylık Kayra bebeği yetim bıraktı

DENGE - Aydın’da bir kız çocuğu dünyaya getirip Kayra adını koyan Banu Mısırlıoğlu, doğum esnasına rahim ağzında oluşan kitleden dolayı doğumu sezeryanla gerçekleşti. Doğumunun ardından yapılan tetkiklerde 4. evre rahim ağzı kanseri olduğunu öğrendi. Tedavi sürecinde doktorların kemoretapi ve radyoterapi tedavisini reddedip, 10’ar günlük girdiği açlık orucuyla amansız hastalığa tek başına savaş açtı. Açlık orucu sayesinde bu illetten kurtulacağına kendisini öylesine inandırmıştı ki, kurtulduğu takdirde adını dünyaya duyurup tarihe geçmek ve kemoterapi almadan tedavi olunabileceğini kanıtlayarak kanser hastalarına rehber olmak en büyük hayaliydi. Yakın dostları ona, “Hayatınla, bebeğinle kumar oynuyorsun. Bu oyundan vazgeç” dediyse de doğru bildiği yolda ilerlemeyi seçti. Ancak hayatıyla oynadığı kumarı kaybeden Mısırlıoğlu yaşamını yitirerek sevenlerini derinden üzdü.

SOSYAL MEDYADAKİ TAKİPÇİLERİNİ YASA BOĞDU

İlk başta hastalığın ilerlemesinin durduğunu söyleyen Mısırlıoğlu, daha sonra hastalığı kötüye gitmeye başladı. Başta reddettiği kemoterapiyi aldığında ise geç kalınmıştı. Ankara Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybedip ardında gözü yaşlı biri 10 buçuk aylık 3 çocuğunu yetim bırakarak sonsuz yolculuğuna çıkan Mısırlıoğlu, kişisel gelişim uzmanı ve hipnoz uzmanı olarak sosyal medya üzerinde Whattsapp hattı kurmuş ve grubundaki insanları pozitif düşünce gücü ve pozitif enerjisi ile umut aşılıyordu. Acı haberi alan çok sayıdaki takipçisi sosyal medyada üzüntülerini dile getirip, ardından dualarını eksik etmedi.

Ankara Onkoloji Hastanesi’nde hayata gözlerini yuman Banu Mısırlıoğlu, Ankara Karşıyaka mezarlığında toprağa verileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.