Aydın'ı kahreden ölüm

Aydın'ı kahreden ölüm

Kalça Kırığı rahatsızlığı nedeniyle İzmir Dokuz Eylül Üniversite Hastanesinde tedavi görmekte olan Söke’nin önde gelen ailelerinden Ticaret Odası Kurucularından,eczacı,yazar Halil Özşarlak vefat etti.

Söke’nin sosyal ve kültürel yaşamında olduğu kadar yakın tarihe kadar siyasi yaşamının önde gelen isimlerin arasında yer alan Halil Özşarlak’ın ölümü sevenlerini üzdü.

86 yaşında hayata vefat eden İki çocuk babası merhum Halil Özşarlak’ın cenazesi Söke de Koca camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Granta mezarlığında defnedildi.

Merhum Özşarlak’ı son yolculuğunda ilçe kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu,Belediye Başkanı Süleyman Toyran,18.dönem CHP Aydın Milletvekili Hilmi Ziya Postacı,22.dönem CHP Aydın Milletvekili Mehmet Semerci,siyasi parti yöneticileri,meslek odası başkan ve yöneticileri,yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Söke Lisesi Öğrencileri Öğretmenleri Özşarlak’ı Son Yolculuğunda Yalnız Bırakmadılar

Söke Lisesinin ilk kimya öğretmenlerinden olan merhum Halil Özşarlak’ın o dönem lisenin de ilk öğrencileri öğretmenlerini son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.Aralarında Söke’li Emekli Korgeneral Eyüp Kaptan,Milli Futbolcu Fuji Mehmet Türker’inde bulunduğu eski öğrencileri merhum Halil Özşarlak’ın cenazesine katılarak onu son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.