Aydın'ın Arçil ve Şota'sı olacaklar

Aydın'ın Arçil ve Şota'sı olacaklar

Aydın İncirliova Belediyespor alt yapısında futbol oynayan ikiz kardeşler Ömer ve Ali Rıza Çiçeksöğüt aynı mevkii paylaşıyor.

İncirliova Belediyesi yaz spor okulları seçmelerinde keşfedilen ikiz kardeşler Ömer ve Ali Rıza Çiçeksöğüt 11 yaşında olmalarına rağmen U11-U12 ve U13 kategorilerinde forma giyiyor. İncirliova Belediyespor altyapı antrenörü Ali Hakan Mert, “İki kardeşte birbirine çok benziyor. Orta saha oyuncusu ikisi de. Çoğu zaman hangisinin Ömer, hangisinin Ali Rıza olduğunu anlamakta zorlanıyoruz. Ömer’in burnunda olan küçük bir ben var o benden ayırt edebiliyoruz. İkisi de çok iyi bir yetenek. Yaz spor okulları seçmelerinde beğendik ve Ocak 2017’de ilk lisansları çıktı. Adeta üç kategoride de takım bel kemiği diyebilirim. Aynı zamanda okulda da çok başarılı olduğu öğrendim. Gelecekte bir Arçil ve Şota olabilirler” diye konuştu.    

“FUTBOLU SEVİYORUZ”

İkiz kardeşler Ömer ve Ali Rıza okumayı ve futbolu çok sevdiklerine değinerek, “Küçük yaştan beri iki kardeş birlikte oynuyoruz. Şimdi de İncirliova Belediyespor’un altyapısında oynamaktan onur duyuyoruz. Biz ikiz kardeşiz, İncirliova’da Arçil ve Şota olmak istiyoruz. Okulumuzda aynı sınıftayız ama sıralarımız ayrıdır. İlköğretim 5’ci sınıfa gidiyoruz” dediler.

 

1-057.jpg

3-049.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.