Aydın'ın Bütün Köpekleri Burada

Aydın'ın Bütün Köpekleri Burada

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Büyükşehir Belediyesine sokak köpeklerinden dolayı sitem etti. Gece saatlerinde sokaklarda sürü halinde gezen köpeklerin, vatandaşa saldırmasından tedirginlik duyduğunu dile getiren Başkan Alıcık, bakın neler söyledi

Bugün gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında konuşan Haluk Alıcık, Büyükşehir yasasına ver yansın etti. Her toplantıda Büyükşehir’ın sıkıntılarından bahseden Alıcık, Aydın Büyükşehir Belediyesinin yapamadığı işleri kendilerinin yaptıklarını söyledi. Nazilli’nin en önemli sorunlarından biri olan sokak köpekleri meselesine de vurgu yapan Alıcık, Büyükşehir görevlisiyle geçirdiği ilginç diyalogu meclis üyelerine anlattı. Başkan Alıcık şunları söyledi; “Bir yıldır Belediyemizden kesilen para 25 milyon’u geçti.  Maalesef Büyükşehir Belediyesinin bize bir faydası yok. Geçenlerde sahurda bir kahvede oturuyoruz, bir baktım 15-20 tane köpek sokak aralarında dolaşıyor. Dedim ki Aydın’ın bütün köpekleri burada, başka bir yere atılmıyorlar galiba bu köpekler. Daha sonra görevlilere sordum ne olacak böyle diye; Onlarda diyorlar ki “Köpekleri kısırlaştırıp, sokağa salıveriyoruz”. Yav kardeşim köpekleri kısırlaştırdığınızı sormuyorum. Isırmaz mı diyorum, ısırır. Isırdığı zaman ne olacak. Bir an önce buna önlem alınması gerekir.”

Başkan Alıcık’ın bu diyalogu 3 yıl önce Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan bir adamın Tavşanlı Belediyesi’ni arayarak sokak köpeklerinden şikayetini anımsattı. Bu şikayeti ses kaydı yaparak sosyal paylaşım sitesi Youtube’a atan Belediye görevlisinin paylaşımı tıklanma rekorları kırmıştı.

MEHMET ALİ CİNTOSUN

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum