Aydın'ın Gururu!

Aydın'ın Gururu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği 2. Bölge yüzme müsabakalarında Erdem Günay bir ilke imza attı...

Mayıs ayında Gebze'de yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden başarılı sporcu, "Bir yıl önce lisanslı oldum. Bu branşa denizde yüzerek başladım. Ardından antrenörüm Devrim Beşir Deviren ile tanıştım. Bu şekilde çalışarak bir yıldan beri yüzme sporunun içindeyim. Bölge şampiyonasına çok iyi hazırlandım. Katıldığım kategorilerde 7 madalya aldım. Bundan sonraki hedefim ise Türkiye birincisi olmak" diye konuştu. 

Eğitim hayatına açıktan devam eden Aydınlı Erdem Günay Atacan, "Ortaokulu bitirdim ama sonrasını okulda değil açıktan okuyorum. Ailem Didim'de yaşıyor. Didim ile Söke'de bulunan havuz arası yaklaşık 60 kilometre. Otobüsle antrenmanlara gelip gidiyorum. Haftanın 5 günü, günlük 120 kilometre gelerek yüzme havuzunda antrenörümün verdiği çalışmayı yapıyorum. Yüzme sporunu çok seviyorum" dedi.

Yüzme antrenörü Devrim Beşir Deviren, "Erdem bize ilk geldiğinde yüzmeyi çok sevdiğini gördük. Böyle olunca onun bir cevher olduğunu anladık. Amacımız burada Erdem'e.  Açıkçası şampiyon olacağını hiç düşünmemiştik. Yarışacak düzeye geldiğini gördük. Sporcumuz hayatında ilk defa bir yarışmaya katıldı ve 7 madalya aldı.  Bizleri çok gururlandırdı. Başarısının devam etmesi için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

180420191210448022112.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.