Aydın’ın Mallarına Sahip Çıkma Zamanı

Aydın’ın Mallarına Sahip Çıkma Zamanı

Aydın’ın Değerleri Aydın’da Kalsın Platformu Didim Sözcüsü Ekram Batur, "Aydın’a ve Aydınlı’ya ait olan bu taşınmazların geri kazanılması için tüm Aydınlıların bu kampanyaya sahip çıkacağına inanıyoruz” dedi.

Büyükşehir yasası çıkmasından sonra İl Özel İdareye ait malların Büyükşehir yerine İçişleri Bakanlığına devredildiğini ifade eden Batur “Aydınlının malları peşkeş çekilmeye çalışılıyor. Altınkum plajı bugün Didimlilerin değil İçişleri Bakanlığının. Orası birilerine mi peşkeş çekilecek yoksa polisler mi şezlong başında duracak? Bu durum rahatsız edici. Aydın’a bırakılan 1000 tapu var bunların 905 tanesi mezarlık yeri… Biz bileşenler olarak ortak amacımız Aydın Mallarının Aydın’da kalması; sloganımızda bu” dedi.

“7’DEN 77’YE HERKES DESTEK OLMALI”

‘Aydın’ın Değerleri Aydın’da kalsın’ platformu Didim sözcüsü Ekrem Batur, bu kampanyanın tüm ilçe belediyelerinde de başlatılacağını bu konuda belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşeceklerini belirterek, “Bu çalışma sadece CHP’nin değil Tüm Aydınlıların çalışması olacak. Biz her kesimde insanı ziyaret edip destek isteyeceğiz. Aydın’ın mallarını geri verilmezse Aydın yoksullaşacak, hizmet açığı olacak. Burada bir siyasi linç var. Denizli’de büyükşehir belediyesi oldu. Oradaki İl Özel İdarenin tüm malları büyükşehir Belediyesine devredildi; Aydın’da ise neden devredilmedi. Burada siyasi bir linç var. 490 köye hizmet gitmesi lazım. Biz 7’den 77’ye herkesin bu kampanyaya destek olacağını düşünüyoruz. Buna inancımız tamdır. Bir bütün olup bu haksızlığa dur dememiz lazım. Aydın’ın bu ayıpta kurtulmalı” dedi. Kampanya kapsamında ilk olarak Didim’de etkinliklerin yapılacağını açıklayan Batur, konserler düzenleneceğini ve diğer ilçelerde de bu tür etkinliklerin yapılarak kampanyanın duyurulacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.