Aydın'ın Sultanlarına milli antrenör!

Aydın'ın Sultanlarına milli antrenör!

Türkiye Voleybol Federasyonu Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor'da antrenör Mustafa Umut Uysal ile karşılıklı olarak yolların ayrılmasından sonra dümene Milli antrenör Alper Hamurcu getirildi.

Son olarak Nilüfer Belediyespor'u çalıştıran ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan Alper Hamurcu, Aydın'a kazandırıldı. Aydınlı damat Giovanni Guidetti'nin A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda yardımcılığını yapan Alper Hamurcu, artık Aydın için çalışacak.

Alper Hamurcu'ya bir çok teklif geldiğini ancak Hamurcu'nun Aydın'ı tercih ettiğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Polat Bora Mersin,"Alper hocamızla 2 yıllık sözleşme imzaladık. Genç ve kıymetli bir hoca. Başarılı bulduğumuz bir hoca. Hocamız bize transfer listesini verdi ve bu doğrultuda çalışmalara başladık. A Milli Takımı'nın 3 turnuvası var. Hocamız bir müddet orada olacak. Teknik ekibini de kurduktan sonra hem A Milli Takımı'nda görev yapacak hem de Aydın Büyükşehir Belediyespor'da görev yapacak. Hedefimiz gelecek sezon Aydın Büyükşehir Belediyespor'u en iyi yere getirmek" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyespor yöneticisi Ömer Altuntaş da başarılı bir transfer gerçekleştirdiklerini ve Alper Hamurcu'nun, Türkiye'de voleybol camiasına büyük başarılar yakaladığını söyledi.

d668f4170054202e486272e5dbf26f30.jpg

de5e5a76a1010e6b3754512d31f5185a.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.