Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

Aydın Belediyesi tarafından kentte başlatılan yatırım hamlesinin en önemlilerinden biri olan ve hizmet vermeye başlayan Aydın Şehirlerarası Terminal Kompleksi, Volkan Konak Konseri ile açıldı.

Otagar girişinde düzenlenen açılış törene, CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerioğlu’nun yanı sıra CHP’nin tüm ilçe belediye başkan adayları ve binlerce vatandaş katıldı. Açılış öncesi konuşma için kürsüye gelen Başkan Çerçioğlu, kalabalık nedeniyle konuşmasını belediyeye ait anons arabasının üzerinden yapabildi. Vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, terminal hakkında bilgiler verdi. 28 bin metrekarelik alan içindeki kompleks içerisinde, Şehirlerarası Otobüs Terminali, ilçeler arası Minibüs Terminali, alışveriş merkezi, düğün ve toplantı salonu ile çok amaçlı sinema, tiyatro salonu bulunduğunu belirten Başkan Çerçioğlu, “Kompleksin bodrum katında 154 araçlık minibüs garajı, 22 hareket peronu ve 47 araçlık personel otoparkı yer alıyor. Şehirlerarası Otobüs Terminali ve alışveriş merkezi olarak kullanılacak olan zemin kat, yaklaşık 5 bin metrekarelik kapalı alandan oluşuyor. Betonarme ve çelik yapım tekniği birlikte kullanılarak inşa edilen bu kapalı alanda, 22 peron bankosu, 17 büfe, danışma bankoları, çocuk bakım odası, zabıta ve polis bürosu, mescit, berber ve bekleme alanlarıyla birlikte 44 dükkanlı AVM, 180 metrekare market ve personel kullanım alanları bulunuyor. Zemin kat açık alanında 36 peron, 6 transit geçiş peronu, taksi ve otobüs durakları ile 66 araçlık açık otopark yer alırken, 1. katta peron ve idari ofisler ile birlikte 800 metrekare genişliğinde bin kişilik düğün salonu ve 335 metrekare büyüklüğünde 400 kişilik çok amaçlı sinema-tiyatro salonu bulunuyor” dedi. 23 Milyon TL’ye mal olduğu öğrenilen kompleks açılışında vatandaşlara lokma ikram edildi. kalabalık dolayısıyla zaman zaman izdihamın yaşandığı açılışta vatandaşlar Başkan Özlem Çerçioğlu’na yoğun ilgi gösterdiler.

VOLKAN KONAK COŞTURDU

Başkan Özlem Çerçioğlu, kompleksin açılış kurdelesini CHP’nin ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte kesti. Açılış töreni sonrası Sahneye Volkan Konak çıktı. Konak, söylediği şarkılarla tören alanını dolduran binlerce Aydınlıyı coşturdu. Konser sırasında Aydın Zeybeği çaldıran Volkan Konak, Özlem Çerçioğlu’nu sahne davet ederek efelerle birlikte zeybek oynattı. Volkan Konak’ın sahne performansını halkın arasından alkışlarla izleyen Özlem Çerçioğlu, Volkan Konak’a çiçek vererek açılışa kattığı renk dolayısıyla teşekkür etti.

Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

Aydın'ın Yeni Otogarı, Volkan Konak Konseriyle Açıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.