Aydınlı Atıcılar Türkiye Gençlik Kupası’ndan Başarılarla Döndü

Aydınlı Atıcılar Türkiye Gençlik Kupası’ndan Başarılarla Döndü

Gençlik Kupası Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Aydınlı atıcılar başarılı sonuçlarla dönerken yapılan takım yarışmaları sonucunda Yıldız Bayan Takımı Türkiye 1’incisi, Yıldız Erkekler Takımı Türkiye 2’ncisi oldu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan, 10 - 15 Mayıs 2014 tarihleri arasında Mersin Erdemli’de yapıldı. Müsabakalara yaklaşık bin 300 sporcunun katıldığı ifade edilirken Aydın’ı temsilen katılan takımlar Türkiye 1.’liği ve 2.’liği ile geri döndü. Ayrıca bireysel yapılan yarışmalarda da Aydınlı atıcılar Türkiye 3.lüğü, 4.’lüğü, 5.’liği ve 6.’lığı gibi dereceler aldı. Yapılan takım yarışmaları sonucunda; Yıldız Bayan Takımı Türkiye 1’incisi, Yıldız Erkekler Takımı Türkiye 2’ncisi oldu. Yapılan bireysel yarışmalar sonucunda ise Gökçe Simge Arslan Yıldız Bayanlar Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü, Göksu Simge Arslan Yıldız Bayanlar Kategorisinde Türkiye 4’üncüsü, Nurbahar Karabulut Yıldız Bayanlar Kategorisinde Türkiye 5’incisi, Canay İmrek Yıldız Bayanlar Kategorisinde Türkiye 6’ncısı oldu.

“ATICILIK’TA TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI VE EN FAZLA SPORCUSUNA SAHİP İLİYİZ”

Uluslar Arası Atıcılık Antrenörü Fatma Erdoğan ve dereceye giren sporcular şampiyonalar sonrasında Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kazanılan başarıları değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın; “Öncelikle dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye derecesinde alınan bu başarılar bizi çok sevindirdi. Atıcılık branşında Türkiye’nin en başarılı ve en fazla sporcusuna sahip iliyiz. Katıldığımız her faaliyette muhakkak derece almadan geri gelmiyoruz. Diğer branşlara olduğu gibi atıcılık branşına da bütün imkanlarımızı sunuyoruz. Tüm branşlara kapımız sonuna kadar açıktır. Atıcılık Antrenörümüz Fatma Erdoğan’a ve başarılı sporcularımıza çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

Aydınlı Atıcılar Türkiye Gençlik Kupası’ndan Başarılarla Döndü

Aydınlı Atıcılar Türkiye Gençlik Kupası’ndan Başarılarla Döndü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.