Aydınlı Berkay, Muğla İçin Dövüşüyor

Aydınlı Berkay, Muğla İçin Dövüşüyor

18 yaşındaki Aydınlı kickboksçu Berkay Arslan, Muğla için 18-26 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda dövüşecek.

18 yaşındaki genç kickboksçu Berkay Arslan, Aydın’da kendi imkanlarıyla Gaziantep’teki Gençler Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor. Aydın’da antrenörleriyle yaşadığı tartışmanın ardından Muğla’daki seçmelere katıldığını ifade eden genç kickboksçu, Gaziantep’ten başarıyla dönmek istediğini söyledi. Aydın’da salon ve kulüp sayısı açısından kick boksta sıkıntı yaşandığına dikkat çeken Berkay Arslan, “Germencik Anadolu Lisesi’nde okuyordum. Kick boksa devam etmek için bu yıl açık liseye geçiş yaptım. Aydın’da kulüp sayısı az. Kulübümle ve antrenörümle sıkıntı yaşadıktan sonra Muğla’da il seçmesine katıldım. Başarılı oldum. Gaziantep’te Muğla adına dövüşeceğim”dedi.

AYDIN’I TEMSİL ETMEK İSTERDİM

Aydın’da muay thai branşında mücadele eden Adnan Menderes Üniversiteli öğrencilerle birlikte şampiyonaya hazırlandığını anlatan Berkay Arslan şunları söyledi: “Aydın’da salon açısından büyük sıkıntı var. Yeterli salon ve kulüp sayısı yok. Gaziantep’teki şampiyona için hazırlıklarımı kendim yapıyorum. Aydın’ı temsil etmek isterdim. Ancak, nasip değilmiş. Kick boks’ta büyük deşarj oluyorsunuz . Özellikle sınav döneminde psikolojik olarak büyük bir rahatlama yaşıyoruz. Maçların ardından ringdeki mücadele bitiyor. Centilmenlik öne çıkıyor. Aydın adına dövüşemesem de Aydın’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Başarılı olmak için dövüşeceğim”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.