Aydınlı Gençler Ankara'da İftarda Buluştu!

Aydınlı Gençler Ankara'da İftarda Buluştu!

Ankara'da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, üniversite öğrencileri ile iftarda bir araya geldi. Dernek Başkanı Halil Apaydın, “Gençlerimizin gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği, Ankara’da okuyan üniversite öğrencileri için iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, 55 üniversite öğrencisi ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

0f8ec080f0d70141a698e3654ac8d9db.jpg

“GENÇLERİN GELİŞİMİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Yemeğin ardından konuşma yapan dernek başkanı Halil Apaydın; üniversiteli öğrencileri dernekte ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, sınav durumlarının dikkate alınarak bu organizasyonları birkaç kez daha yapabileceklerini söyledi. Apaydın, “Dernek olarak gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla konferanslar, kurslar, söyleşiler düzenledik. Önümüzdeki yıl da Eylül ayından itibaren düzenli olarak bir program dâhilinde öğrencilerin talepleri doğrultusunda bu etkinlikleri yapacağız. Bunun yanında öğrencilerimiz derneğimizi ders çalışmak için de kullanabilirler, boş zamanlarını dernekte geçirebilirler. Öğrenciler bizim için önemlidir” dedi.

14e60d3bc948e47149f3d8b802ec4146.jpg

“SORGULAYAN GENÇLİK İSTİYORUZ”

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül konuşmasında, öğrencilerle iftar yemeğinde bir arada olmaktan mutlu olduğunu, derneğin çok güzel çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaları takdirle izlediğini söyledi. Derneğin Ankara’da okuyan gençlere sahip çıkılması anlamında önemli bir görevi üstlendiğini belirtti. Öğrencilerin her türlü sorunlarında kendisini arayabileceklerini, ziyaret edebileceklerini söyleyen Bülbül, her konuda öğrencilere yardımcı olacağının sözünü verdi. Bülbül, "Bölgemizdeki jeotermal santraller ilimize zarar veriyor, bu konuda herkese görev düşüyor. Gençlerimizin bu konuda duyarlı olmaları gerek. Sorgulayan gençler istiyoruz” diye konuştu.

ea10e15a7d6f86f9ae22ea8622b93b45.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.