Aydınlı Yasemin 31 in 500 volt elektriğe kapıldı

Aydınlı Yasemin 31 in 500 volt elektriğe kapıldı

Çine'de yaşayan 12 yaşındaki kız çocuğu yüksek gelirim hattındaki 31 bin volt elektriğe kapıldı. Elektrik çarpması ile vücudu yanmaya başlayan kız çocuğunun imdadına annesi yetişti.

Olay, Çine'nin Şevketiye Mahallesindeki bir binada saat: 23.00 sıralarında meydana geldi. Binanın ikinci katında balkonda bulunan 12 yaşındaki Yasemin Yapar dengesini kaybedince elinde bulunan viledanın sapı yüksek gerilim hattına değdi. 31 bin 500 volt elektrik akımına kapılan küçük kızın imdadına annesi Hatice Yapar yetişti. Saçları ve vücudu alev alan küçük kızın tamamen yanmasını annesi önlerken küçük kızını kurtarmak isteyen annenin ise her iki elinde yanıklar oluştu. Şans eseri balkondan düşmeyen küçük kız 112 Acil Servis ekiplerince Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken ardından kardiyoloji ve yanık bölümü bulunan en yakın hastane olarak bildirilen Kocaeli Derince Hastanesine sevk edildi.

HASTAYI UNUTARAK KENDİ DERTLERİNE DÜŞTÜLER

Küçük kızın Kocaeli Derince Hastanesine sevki için ambulansa bindireceği esnada 112 Acil Servis ekipleri hastayı unutarak gazeteciler ile tartışmaya başladı. Gazetecilerin teselli ettiği küçük kız ve anne hastaneden sedye yardımı istemeyerek ambulansa yürüyerek gitmek istedi. Hastane önünde olayın takibini sağlamak için bulunan gazetecileri fark eden 112 Acil Servis ekipleri hastaları bir an unutarak hastaların sedye yardımı ile ambulansa binmek istemediği o anın fotoğraflanma kaygısı ile kendilerinin fotoğrafını çekmesini istemedikleri gazeteciler ile tartışması tepkilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.