Aydınlılar sandık başına

Aydınlılar sandık başına

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler ilçesinde 31 bin metrekarelik alana ne yapılması gerektiğini halka soruyor. Şehrin en gözde mahallelerinden Mimar Sinan’da gerçekleşecek yatırım için bugün, Atatürk Kent Meydanında çadır kuruluyor.

Aydın’da kararı halkın verdiğini söyleyen Büyük Şehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Şehrin akciğerleri konumundaki Aydın Tekstil arazisine ve Kuşadası sahilinin en değerli arazisi olan Tariş alanına ne yapılması gerektiğini halkımıza sormuştuk. Halkımız çok güzel kararlar verdi. Bize de sadece çalışmak düştü. Çok önemli bir arazinin geleceği ile ilgili karar aşamasındayız ve yine kararı halkımız verecek. Aydın’da halk karar verir, biz çalışırız” dedi.

“OY KULLANMAYA DAVET ETTİ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 8-16 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek oylamaya katılımın yüksek olmasını beklediklerini söyledi. Çocukların da sandıkta oy kullanabileceğini belirten Çerçioğlu, “Ne kadar çok insan oy kullanırsa o kadar güzel bir karar ortaya çıkacaktır. Halkımızı, çocukları ile birlikte oy kullanmaya bekliyoruz. Aydın, demokrasinin sembolü bir şehirdir. Aydınlılar bunun da hakkını vermeye devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.