Aydınlıları sevindiren müjde

Aydınlıları sevindiren müjde

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Ankara'da Denizlililer Platformu'nun yemekli toplantısında Aydınlıları sevindirecek açıklama yaptı.

 Bakan Zeybekçi, Denizli-Aydın Otobanı için önümüzdeki hafta Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret edeceklerini ve ihale sürecinin başlayacağını müjdeledi.

Ankara Sheraton Otel'deki Denizlililer Platformu'nun yemeğinde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli-Aydın Otobanı için önemli bir bilgi paylaştı.

Ak Parti Denizli ve Aydın milletvekillerinin de davetli olduğu toplantıya Aydın milletvekillerinden Abdurrahman Öz davete icabet ederken, Bakan Zeybekçi önümüzdeki hafta Başbakan Binali Yıldırım'ı Denizli ve Aydın milletvekilleri olarak ziyaret edeceklerini söyleyerek, "İhale sürecinin başlamasını sağlayacak imzayı Sayın Başbakanımız'dan alacağız. Hem Denizli'ye hem de Aydın'a hayırlı olsun" diye konuştu.

Bakan Zeybekçi'nin toplantıdaki açıklamasıyla ilgili olarak Aydınpost'a açıklama yapan Ak Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "Sayın Bakana bu güzel gelişmeyi paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Aydın'a ve Aydınlılara hayırlı olsun. Ben de konuyu yakından takip ediyorum. Sayın Bakanın ihale sürecindeki emeği çok fazla. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum