‘AYDIN’LININ EN SALAĞI İSTANBUL’A VALİ OLUR’

‘AYDIN’LININ EN SALAĞI İSTANBUL’A VALİ OLUR’

Nazilli Yalınkuyu Mahallesi Muhtarı Necati Özcan, Aydın insanının kişisel özelliğini anlatan ve literatürlere geçen ‘Kısa kes Aydın Havası olsun’ deyimine bir yenisini ekledi.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nazilli’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Sümer Park’ta bulunan LARA Restoran’da düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Aydın ilinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmasının ardından mahalle muhtarlarının sorunlarını dinleyen Bakan Eroğlu, kendisine iletilen sorunları not aldı.

• ‘AYDIN’LININ EN SALAĞI İSTANBUL’A VALİ OLUR’

Toplantı sırasında söz isteyen Nazilli Yalınkuyu Mahallesi Muhtarı Necati Özcan, Aydın insanının kişisel özelliğini anlatan ve literatürlere geçen ‘Kısa kes Aydın Havası olsun’ deyimine bir yenisini ekledi. Yaklaşık 10 dakika süren konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini isteyen Necati Özcan’ın konuşmasının sonunda kurduğu, “Kısa kes Aydın havası olsun derler. Aslında bu söz Aydın’lının ne kadar zeki olduğunu anlatır. Aydın’lının en salağı İstanbul’a Vali olur” cümlesi başta Bakan Eroğlu olmak üzere kahvaltıya katılanları güldürürken, davetliler tarafından alkış aldı. Muhtar Özcan, konuşmasını bir türlü sonlandırmayınca, diğer mahalle muhtarlarının tepkisiyle karşılaştı. Bazı muhtarların Necati Özcan’ın elindeki mikrofonu zorla almaya çalıştıkları görüldü.

• İHSANOĞLU’NA EKMELEDDİN ABİ DİYEREK SESLENDİ

Aynı zamanda emekli imam olan Nazilli Yalınkuyu Mahallesi Muhtarı Necati Özcan, konuşması sırasında CHP ve MHP’nin ‘çatı adayı’ Ekmeleddin İhsanoğlu’na da göndermede bulunarak, “Ekmeleddin abi. Vazgeç bu sevdadan. Pazar günü Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak” şeklinde seslendi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

İŞTE NECATİ ÖZCAN’IN KONUŞMASI

haberin-videosu-071.gif

17773.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.