Aydınspor 1923, 17 puanla ikinci yarının lideri oldu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ikinci yarıda çıktığı 8 maçtan 17 puan toplayarak ikinci yarının lideri oldu.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 ikinci yarıda çıktığı 8 maçtan 17 puan toplayarak ikinci yarının lideri oldu. Sezona 4 yenilgi ile başlayan siyah beyazlı takımda ilk yarıda kaybedilen puanlar herkesi düşündürüyor.

Özgür Keskin başkanlığındaki yönetim ile sezona yetişen takım ligin ilk 4 haftasında 4 yenilgi alarak puan sıralamasında dip yaptı. Osman Aktar ile başlanan ligin 3 haftasında takımın başında Akif Başara geçti. Takımı toparlamaya başaran Akif Başaran yönetiminde ilk yarıyı 26 puan ile tamamlayan siyah beyazlı takım ligin ikinci yarısında çok iyi bir çıkış yakaladı. İkinci yarıda 8 maça çıkan efeler bu maçlardan 5 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı. 8 maçta 17 puan toplayarak ikinci yarının lideri konumunda olan Aydınspor 1923’ün ardından ligde ikinci yarısında Karagümrük’te 9 maça çıkıp Aydınspor ile aynı puanı toplamayı başardı.

İkinci yarıda yi bir performans yakalayan Aydın ekibi maç eksiği bulunmasına rağmen lider Yeni Malatya ile aradaki puan farkını 4’e indirdi. Sezon başındaki 4 yenilgiden birinin galibiyet birinin ise beraberlik olması durumunda şuanda liderle aynı puanlara sahip olacak Aydınspor 1923 camiasını ilk yarıdaki puan kayıpları düşündürüyor.

İkinci Yarının Lideri <span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.