Aydınspor 1923 Bayrampaşa’ya Bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Pazar günü kendi evinde oynayacağı Bayrampaşa maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Aydınspor 1923 2014-2015 sezonunun ilk maçını kendi evinde oynayacağı Bayrampaşa maçına bileniyor. Teknik direktör Osman Aktar yönetiminde gerçekleşen idmanlarda yoğun bir şekilde çalışan siyah beyazlılar maç gününe kadar çift idman yaparak maça hazır hale gelecek. Kadrosuna kattığı yeni transferler ile yepyeni bir takım olan Aydınspor 1923’te forma savaşı yaşandığı kadar uyum sorununu da aşmak için mücadele ediliyor. Futbolculara moral vermek amacıyla antrenmanları sık sık ziyaret eden yöneticilerin ve taraftarların yanı sıra sürpriz ziyaretler de gerçekleşiyor. Siyah beyazlıların son antrenmanını Aydınspor eski başkanlarından Cemal Özdemir ve İncirliovaspor yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek yeni sezon için başarı dileklerinde bulunduktan sonra futbolculara da baklava ikram etti.

FORMA REKABETİ İYİCE KIZIŞTI

Teknik Patron Osman Aktar 24 kişilik takım kadrosunu oluşturmasına rağmen takıma dahil olan ve takımdan ayrılan oyuncular devam ediyor. Son olarak siyah beyazlı formaya imza atan isimler Balıkesirspor’dan Mehmet Al, Yeni Malatyaspor’dan Mustafa Şen ve Almanya ekiplerinden TSV Aubstadt'dan gelen gurbetçi oyuncu Gökhan Yetkin oldu. Yaklaşık 35 kişiye ulaşarak son derece geniş bir kadrosu bulunan Aydınspor 1923’te, takım iki gruba ayrılırken forma rekabeti iyice kızıştı.

“AYDINSPOR 1923'TE GÜZEL ŞEYLER OLACAK”

Aydınspor 1923’ün son antrenmanında Bayrampaşa maçının önemine dikkat çekerek iyi bir şekilde hazırlandıklarını kaydeden teknik direktör Osman Aktar, “Bugün yaptığımız sabah ve akşam antrenmanlarımız ve yeni yapılan transferlerimizle takımımız hazır hale gelmeye başladı. Yeni yapılan transferlerle takımımızın iskeleti de oluşmuş oldu. Belki bir tane daha üst kademelerde oynamış tecrübeli bir santrfor transfer ederek transferi tamamlamak istiyoruz. Yöneticilerimiz gerekli transferlerle ilgileniyorlar. Kalan 5 günü en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu yaptığımız antrenmanlarda gördüğümüz kadarıyla takımımız lige hazır. Bayrampaşa maçında kendi taraftarımızın önünde 3 puanla başlayacağımıza inanıyoruz. İlerleyen süreçte Aydınspor 1923'te güzel şeyler olacaktır. Sakat oyuncumuzun olmaması en büyük moral kaynağımız. Bir iki futbolcumuzun transferi konusunda ufak pürüzler var onların da en kısa sürede çözüleceğini düşünüyoruz. Şuan herşey iyi gidiyor. Kalabalık bir grupla çalışıyoruz ama bir iki güne kadar bu sayı azalacak ve takım kadromuz netleşecektir” dedi.

<span style=

<span style=

<span style=

<span style=

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.