Aydınspor 1923, forvet için 2 isimle görüşüyor

Aydınspor 1923, forvet için 2 isimle görüşüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, forvet arayışına sürdürüyor. Siyah beyazlı takım forvet hattı için Levent Kale ve Anıl Ceyhan ile temasta olduğu öğrenildi.

Aydınspor 1923, sezonun ilk yarısında paralarını alamadıkları için federasyona başvuran Sefa, Ahmet, Uğur ve Bayram ile görüşerek futbolcularla anlaşma sağlanmasının ardından yönetim dış transfere yöneldi. Teknik Direktör Akif Başaran’ın raporu doğrultusunda forvet hattına ve kaleye takviye arayan siyah beyazlı kulüp forvet hattı için bir çok isimle görüşüyor. Aydınspor 1923’ün basın sözcüsü Yüksel Macaroğlu, “Hocamız ile yaptığımız görüşmeler neticesinde öncelikle takımdaki oyuncularımızla görüşüp kadroyu koruduk. Şimdi dış transfer için çalışmalar yapıyoruz. Forvet hattı için Akhisar’dan Anıl Ceyhan ve Ankaragücü’nde Levent Kale ile temas halindeyiz” dedi.

Ankaragücü ile geçtiğimiz sezon çok iyi bir grafik yakalayan ve 17 gol atan 30 yaşındaki Levent Kale, bu sezon Ankara ekibiyle 16 lig 5 Ziraat Türkiye kupasına maçına çıkıp 2 gol attı. Aydınspor 1923’ün ilgilendiği diğer isim ise Akhisar’dan 1991 doğumlu Anıl Ceyhan, bu sezon forma şansı bulamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.