Aydınspor 1923 Gölcük Yaylası'nda Çalışacak

Aydınspor 1923 Gölcük Yaylası'nda Çalışacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ederken ikinci kamp dönemi için Gölcük Yaylası’nın yolunu tuttu.

İlk etap çalışmalarını Nevşehir kampıyla tamamladıktan sonra bayram tatiline giren Aydınspor 1923 üç gün Aydın’da çalışma yaptıktan sonra ikinci kamp dönemi için İzmir Ödemiş Gölcük Yaylası’na gitti. Aydın’daki son antrenmanını Adnan Menderes Stadyumunda gerçekleştiren siyah beyazlı ekipte yüzler gülerken herhangi eksik oyuncunun bulunmaması ise teknik heyeti sevindirdi. Adnan Menderes Stadyumu’nda gerçekleşen antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken forma savaşı veren futbolcular hırsları ile teknik patron Mustafa Ceviz’in gözüne girmeye çalıştı. Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Ceviz, takımın performansından memnun olduğunu ifade ederek, “Takımda herkes var gücüyle çalışıyor. İyi bir takım kadromuz var. Rekabet başarıyı getirir. Her geçen gün daha iyi olacağız. Takım olarak hızlı ve dinamik bir yapıya sahibiz. Benim mantalitemde de zaten çabuk ve hızlı bir oyun anlayışı var” dedi.

“BAŞARIDA HERKESİN KATKISI OLMALI”

Takımda güzel bir hava oluştuğunu kaydeden Ceviz, “Nasıl ki bu takım, bu şehir ve bu camia önceki yıllarda süper ligi gördüyse eğer ki bu hasretlik ve bu özlem herkeste varsa bu takımı hep beraber memnun edeceğiz. Bütün Aydınlı hemşerilerimizin üzerine düşen maddi manevi desteklerini esirgememesi gerekir. Bu takım iyi yolda. Çünkü başarıda herkesin katkısı olmalı. Başarı tek başına elde edilemez. Başarıyı etkileyen faktörler de şehrin duyarlılığı olacaktır. Büyükten küçüğe herkesten bu desteği bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.