Aydınspor 1923 Güç Depoluyor

Aydınspor 1923 Güç Depoluyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, geçtiğimiz günlerde yeni sezon için startını verdiği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yörük Ali Efe Tesislerindeki zemin çalışmalarından dolayı antrenmanları Mukan Perinçek Stadyumu'nda yapan siyah beyazlılar sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor. Kondisyon ağırlıklı çalışan Efeler, başta teknik patron Mustafa Ceviz olmak üzere yardımcı antrenörler eşliğinde güç depoluyor. Sabah 07.30, akşam 18.30 saatlerinde günde çift antrenmanla 2014-2015 sezonuna hazırlanan Aydınspor 1923, önümüzdeki günlerde de Nevşehir’de kampa girerek çalışmalarını daha da hızlandıracak. Havanın sıcak olması nedeniyle sabah erken ve akşamüstü geç saatlerde çalışan Aydınspor 1923, yaklaşık 30 kişilik kadroyla çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı transferlerle kadrosunu genişleten Efeler, yeni sezon için hazırlıklara iddialı bir şekilde devam ediyor.

MİKAİL ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak geçiren ve önceki gün anlaşmaya varılan 22 yaşındaki Eskişehirspor’lu sol kanat oyuncusu Mikail Albayrak da, takımla birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen stoper Gökhan Sinanoğlu’nun bir başka takımla görüşmek için Aydınspor 1923’ten ayrıldığı iddiasının gerçeği yansıtmadı ve oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıktığı gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.