Aydınspor 1923 kadrosuna takviye yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, kaleci Muhammet Şentürk ve orta saha oyuncusu Ozan Sol ile anlaştı.

Teknik direktör Mehmet Akif Başaran’ın ilk yarının sonunda verdiği rapor doğrultusunda ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923 Kırklarelispor'dan kaleci Muhammet Şentürk'ü bonservisiyle birlikte, Altınordu'dan Ozan Sol'u ise kiralık olarak renklerine bağladı. Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, Muhammet ve Ozan’ı teknik direktör Başaran’ın verdiği rapor doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere takviye amacıyla transfer etiklerini söyledi. Macaroğlu, Manisaspor'da forma giyen golcü Mustafa Sarp ile görüşmelerin sürdüğünü ve bu transferi gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

KEMAL, MALATYA İLE ANLAŞTI

Öte yandan; Aydınspor 1923’ün sezon başında transfer ettiği ve devre arasında takımla yollarını ayıran Kemal Akbaba, 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yenimalatyaspor ile anlaştı. Siyah beyazlı formayla ilk yarıda 15 maça çıkan 26 yaşındaki forvet, 4 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.