Aydınspor 1923, Okan Derici ve Anıl Gür ile görüşüyor

Aydınspor 1923, Okan Derici ve Anıl Gür ile görüşüyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, forvet için iki aday belirledi. Efeler, Torku Konyaspor’dan Okan Derici ve Pendikspor’dan Anıl Gür ile görüşüyor.

2011’de Türkiye’ye gelen 1993 doğumlu Okan Derici ile önceki sezon Beylerbeyi’nde forma giyen Pendiksporlu Anıl Gür ile görüştüklerini belirten Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Yüksel Macaroğlu, “Mustafa Hoca Bayram tatilinden sonra kararını verecek. Şu anda Okan ile Anıl gündemimizde. Hocamızın kararına göre hareket edeceğiz” dedi.

OKAN GURBETÇİ KÖKENLİ

21 yaşındaki Torku Konyasporlu Okan Derici, Eintracht Frankfurt’tan Galasatasaray’a 2011’de gelmişti. Burada forma şansı bulamayan gurbetçi oyuncu Galatasaray’a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon Pendikspor’a gelen 24 yaşındaki Anıl Gür ise, önceki sezon Beylerbeyi’nde 17 gol kaydetme başarısı göstermişti. Öte yandan, kulübün kupalarının haciz edilmesinin kendileri için sürpriz olduğuna dikkat çeken Basın Sözcüsü Macaroğlu, “Gerekli çalışmayı yapıyoruz. Ayrıca, bir çok borcumuz var. O borçlarımızı da ödeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.