Aydınspor 1923, Osmangazi Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Aydınspor 1923, Osmangazi Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün futbolcuları, Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Aydınspor 1923’ün futbolcuları Yeni Malatyaspor maçında kendilerini destekleyen Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Büyük coşkunun yaşandığı ziyarette futbolcular öğrencilere galibiyet, öğrenciler de futbolculara sonsuz destek sözü verdi. Ziyarete Aydınspor 1923’lü futbolculardan Mustafa Şen, Aytek, Uğur ve Erdi katıldı. Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu, teknik direktör Akif Başaran ve yöneticilerin katıldığı ziyarette öğrenciler futbolcuları tezahuratlarla karşıladı.Öğrenciler, futbolcularla selfie yapmak için sıraya girerken, özellikle kızların yakışıklı futbolcular Uğur ve Erdi ile selfie yapmak için sıraya girdi. Okulun Müdür Vekili Uğur Güleç geçtiğimiz haftaki Malatya maçına çok gelmek istemesine rağmen gelemediğini belirtti. Aydınspor 1923’e destek vermelerinin her Aydınlının görevi olduğuna işaret eden Güleç, “Güzel görüntüler oluşturdukları için öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Pazar günü Fethiye ile karşılaşacağız. Futbolcu arkadaşlarımızın tekrar yanlarında olacağız. Takımımızı destekleyeceğiz” dedi.

“GOL ATINCA SİZE KOŞACAĞIZ”

Aydınspor 1923’ün Kaptanı Mustafa Şen,Yeni Malatyaspor maçında Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin tribünde bulunduklarından haberleri olmadığını ifade etti. “Sizleri her maçımıza bekliyoruz” diyen Şen, “İnşallah Fethiyespor maçında gol attıktan sonra size koşarız. Hepinizi bekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ziyarette Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Dilek Uygun’da yer alırken, Aydınspor 1923’ün bu sezon 1. Lig’e yükseleceğine inandıklarını söyledi. Uygun, tribünlere renk katmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda öğrenciler futbolcuların bulunduğu aracın okuldan çıkmasına izin vermezken, kaptan Mustafa Şen’e üçlü çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.