Aydınspor 1923, sezonun ilk antrenmanını yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, sezonu Mukan Perinçek Stadı’nda yaptığı antrenmanla sezonu açtı.

Siyah-beyazlı ekip, ilk antrenman öncesi kulüp binasında pasta keserek tanıştı.Mukan Perinçek Stadı’nda yapılan ilk çalışmanın bir bölümünü Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ile yöneticiler de izledi. Az sayıda taraftarın da izlediği antrenmanda Efeler, topsuz çalışma yaptı. Çalışmalara altyapıdan Timur, Veli ,Salih, Ayberk , Kadir ile Çine Madranspor’dan dönen Cevdet, geçtiğimiz sezonu Akçaabat FK’da kiralık olarak geçiren sol bek Hayrullah, Bergama Belediyespor’da geçiren Osman Bozdağ’da katıldı. İngiltere ekiplerinden Harefihld’den gelen Gürkan Gökmen ile Almanya ekiplerinden gelen TVV Aubstadt’dan Gökhan Yetkin ile kaleci Aydın Kalak’ta antrenmana katıldı. Antrenman öncesi futbolcularına yönelik konuşan Aydınspor 1923 teknik direktörü Mustafa Ceviz, “Almanların ‘antrenmanda yoruluruz, maçta dinleniriz’ sözünü hatırlatmak istiyorum. Yeni sezon hepimiz için hayırlı olsun. Herşey güzel olacak”dedi.

TSYD’YE KATILACAĞIZ

16-26 Temmuz tarihlerinde Nevşehir’de,4-12 Ağustos tarihlerinde ise Ödemiş-Gölcük’te kamp yapacaklarını ifade eden Ceviz, şunları söyledi: “Hazırlık maçlarımızın tarihleri belli. 22-24 Ağustos tarihlerinde TSYD İzmir Kupası’na katılmak için başvurumuzu yaptık. Şu anda gündemimizde santrafor, kaleci ve defans arayışlarımız var”

ORHAN ALTAY KALECİ ANTRENÖRÜ OLDU

Mustafa Ceviz’in yardımcılıklarını antrenörler Mehmet Yılmaz ve Serkan Bilen yapacak. Siyah-beyazlı ekip, uzun yıllar Mersin İdman Yurdu’nda oynayan kaleci antrenörü Orhan Altay ile anlaştı.

<span style=

<span style=

<span style=

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.