Aydınspor 1923, Yenilgiye Rağmen Umutlu

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sezona 3-2 Bayrampaşa yenilgisi ile başlayan Aydınspor 1923 camiası alınan yenilgiye rağmen umutlu. Teknik Direktör Osman Aktar, sahaya yansıyan futboldan memnun olduklarını söyledi.

Aydınspor 1923 kendi sahasında ağırladığı Bayrampaşa karşısında alınan 3-2 yenilgiye rağmen yüzler gülüyor. Maç sonrası soyunma odasına giden oyuncuların tamamına tribünlere çağıran taraftarlar oyuncuların yüreğini ortaya koyduğuna inandıklarını dikkat çekerek yenilgiye rağmen futbolcuları tebrik ettiler. Sezon öncesi kamp yapmayan ve çoğu futbolcunun maçların başlamasına bir hafta kala takıma katıldığını hatırlatan oyuncularda Aydınlılardan kendilerine 2-3 hafta daha sabır gösterilmesini istediler.

‘GEREKLİ TEDBİRİ ALACAĞIZ’

Bayrampaşa maçında sergilenen oyundan dolayı futbolcularını tebrik eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Osman Aktar, “Bireysel hatalardan goller yedik. Bu hataları tekrarlamamak için gerekli tedbirleri alacağız. Kısa sürede böyle güzel futbol oynayacağımızı tahmin etmiyorduk. Baskılı bir futbol sergiledik. Rakip, 17 dakika yerden kalkmadı. Bireysel hatalardan basit goller kalemizde gördük” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.