Aydınspor 1923’de Murat Yoldaş dönemi başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te boşalan teknik direktör koltuğuna getirilen Murat Yoldaş, 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Aydınspor 1923’te ligin bitmesine az bir zaman kala üst üste alınan puan kayıpları nedeniyle Akif Başaran ile geçen hafta karşılıklı olarak yollar ayrılmıştı. Aydınspor 1923 yönetimi Başaran’dan boşalan koltuğa Aydınspor’un efsane orta saha oyuncularından Murat Yoldaş’ı getirerek 1,5 yıllık sözleşmeye imza attırdı. Tarsus İdman Yurdu maçından önce takımın başına geçen fakat lisansı yetişmediği için maçı tribünden izleyen teknik patron Yoldaş, 1,5 yıllık sözleşmeye imza atarak, “Aydınspor 1923 her zaman başarıya koşmuş büyük bir camiadır. Başarılarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz” dedi.

İmza töreninde konuşan Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Süne, yönetim kurulu olarak bugüne kadar ellerinden geleni yaptıklarını işaret ederek, “Aydınspor 1923’ün bir maraton koşusu var bunu kimse unutmasın. Maratonda önemli olan bitiş çizgisini geçmektir. Aradaki etaplarda sıkıntılar olabilir ancak sonuç her zaman önemlidir. Bundan dolayı tüm Aydınspor 1923 taraftarına ve Aydınlıların son anan kadar ve son düdük çalınana kadar yanımızda olmalarını istiyoruz. Yaptığımız teknik direktör seçimin Aydınspor 1923 için en iyi seçim olduğunu düşünüyoruz. İnşallah kalan süre içinde de Aydınspor 1923’ün hedeflerine ulaşması için gerekeni yaparız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“BAŞARILARIMIZA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Aydınspor 1923’ün yaşadığı birtakım şansızlıklar olduğu ifade eden Yoldaş, yeni başarılar elde edeceklerini belirterek, “Talihsiz bir üç-dört haftadan sonra oluşan hoca değişikliği takıma bir ivme kazandırmış. Sonuçta büyük fedakarlıklar yaparak Aydınspor 1923 camiası ve taraftarı bugüne kadar gelmiş. Ancak son 3-4 haftada yaşanan birtakım şansızlıklar var. Bu durumu futbolcularımızın en iyi şekilde üzerlerinden attıklarına inanıyorum. Hiçbir şeyin kaybolmadığı bir ortam var. “Aydınspor 1923 her zaman başarıya koşmuş büyük bir camiadır. Başarılarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz. Buraya kadar gelen mücadeleyi inşallah bu 6 maçlık periyotta da bir ekip olarak yönetimimiz, taraftarımız, futbolcularımız ve basınımızın da desteği ile hep beraber o bayrağı daha ileriye götürmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

“BU KENTİN BİR BAŞARISIDIR”

Aydınspor 1923’ü daha başarılı yapmanın mücadelesini vereceklerini dile getiren Yoldaş, “Mutlaka son haftalarda her kesimden destek almalıyız. Çünkü bu kentin bir başarısıdır. Kulüp için sportif başarı ön plandadır fakat kulübün yapılaşması ve kurumsallaşması ondan daha önemlidir. Bir şey kaybedildiğinde herkes karalar bağlamamalıdır. Bugün milyon dolarlar harcayan takımlar şampiyonluklar kaçırıyor. Sonuçta hayat devam ediyor. Neyi doğru yapmalıyız ve nasıl doğru yaparsak kulübümüzü ileriye götürürüz bunun hesaplarını yapmalıyız. Başarıyı yakalama adına ekip çalışması yapmak için mücadelemiz devam edecek” diye konuştu.

Aydınspor 1923’de Murat Yoldaş dönemi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.