Aydınspor 1923'e 2'inci İcra Şoku

Aydınspor 1923'e 2'inci İcra Şoku

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’te Ramazan Bayramı öncesi bir icra şoku daha yaşandı.

Aydınspor 1923’ün eski yöneticisi Hilal Batmaz’ın kayınpederi Süleyman İbişoğlu’na verilen müşteri çekinin karşılıksız çıkmasının ardından 30 bin TL’lik çekin 37 bin 500 TL olarak ödendiği iddia edildi. Aydınspor 1923’ün aldığı kupaların, 80 bin TL’lik alacak nedeniyle malzeme alınan firma tarafından haczedilmesinin ardından bir şok daha yaşandı.İddiaya göre, geçtiğimiz sezondan Aydınspor 1923’ün et ihtiyacını giderdiği kasaba yaklaşık 65 bin TL borcu birikti.Dönemin yöneticisi Hilal Batmaz’ın kayınpederi Süleyman İbişoğlu’na, Aydınpor 1923 Başkanı Şahin Kaya tarafından bu rakam karşılığında 30 bin TL’lik Şahin Kaya’nın ciroladığı müşteri çeki verildi .Bu çekin karşılıksız çıkmasının ardından icra yoluna başvuruldu. Kaya’nın ciroladığı 30 bin TL’lik çek avukatlık ve icra masraflarıyla 37 bin 500 TL’ye yükseldi.

Yaşanan olayın ardından konuşan Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya,büyük üzüntü duyduklarını söyledi.Aydınspor 1923’ün Aydın’ın takımı olduğunu ifade eden Kaya, “Ben sonradan Aydınsporlu oldum. Parayı ödeyelim dediğimizde ekstradan 7 bin 500 TL’lik masraf çıktı. Zaten Aydınspor 1923 sıkıntılı durumda. 37 bin 500 TL ödedik ama canımız yandı. Aydınspor 1923’e tüm Aydın’ın sahip çıkması lazım” dedi.

BAYIRLI DÖNEMİNDE HİÇ ÖDEME YAPILMADI

Aydınspor 1923’ün eski yöneticisi Hilal Batmaz da, yaklaşık iki yıldır Aydınspor 1923’e et verdiklerini söyledi. Batmaz, kayınpederi İbişoğlu’nun iyi niyetli davrandığına dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Hulisi Akşit ve İlhan Günendi döneminde de kulübümüzün et ihtiyacını gideriyorduk. O dönemlerde az da olsa ödeme aldık. Ancak, Suha Bayırlı döneminde hiçbir ödeme yapılmadı. Bir çok kez kulübe gidip geldik. Yeni yönetim geldikten sonra çek aldık. Karşılıksız çıkınca avukata başvurma yoluna gittik”

AYDIN ESNAFI HER ZAMAN KARA GÜN DOSTUDUR

Aydınspor 1923’ün futbolculara ödeme yaptığının altını çizen Batmaz, “Biz hep iyi niyetli davrandık. Aydınspor 1923 bizim kulübümüz. Canım gibi seviyorum. Ancak, her türlü yere paraları ödenirken, Aydınlı esnafa ödeme yapılmıyor. Aydınspor 1923’te düzgün iş olduğunda her zaman arkasındayız. İyi gün dostu değiliz. Aydın esnafı her zaman kara gün dostu olmuştur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.