Aydınspor 1923’te Ceviz, 3 Yıllık İmzayı Attı

Aydınspor 1923’te Ceviz, 3 Yıllık İmzayı Attı

Aydınspor 1923, teknik tirektör Mustafa Ceviz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, imza töreninde yaptığı konuşmada, “Gelecek planı yapıyoruz. Başarılı olabilmek için genç bir kadro kuracağız ve 3 yıllık süreçte başarıyı hedefliyoruz” dedi. Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, geçen sezonun ilk yarısının son beş maçında takımın başına geçen Mustafa Ceviz ile sözleşme yeniledi. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, “Uzun vadede başarılı bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Gelecek planı yapıyoruz. Bu nedenle hocamızla 3 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Başarılı olmak için genç bir kadro kuracağız” dedi.

“YAŞ ORTALAMASI 23 OLACAK”

3 yıllık sözleşmeye imza atan teknik direktör Mustafa Ceviz, çalışmalara başladıklarını belirterek, “Takımın iskeletini bozmayacağız. Yaş ortalaması 23-24 olacak genç ve yetenekli transferler yapacağız. Her bölgede de takıma ağabeylik yapacak oyuncularımız olacak. Bugüne kadar 4 şampiyonluk yaşadım ve 5’inci şampiyonluğu burada yaşamak istiyorum” diye konuştu.

TAKIM 12 TEMMUZ’DA TOPLANACAK

Yeni sezon hazırlıkları için takımın 12 Temmuz 2014 günü kulüp tesislerinde toplanacağını söyleyen Ceviz, “Bir hafta burada günde çift idman yaptıktan sonra Ödemiş’te 10 gün kamp yapacağız. İkinci kampımız da Bolu’da olacak. Bu süre zarfında antrenman sahalarımızın hazır olmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.